Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna släpades på grus

Två kvinnor satt kvar lite för länge på Hotell Diplomat i Åre är de firade sin after ski. Klockan var mycket och lamporna hade just tänts inne i lokalen. Med andra ord var detdags för gästerna att gå.

En av kvinnorna hade emellertid nyss beställt in en ny drink som hon gärna ville dricka upp.

En ordningsvakt gick sin vanliga tömningsrunda i lokalen. Han tog drinken av henne och bad dem gå. Här går meningarna isär.

Kvinnorna menar att ordningsvakten ryckte tag i kvinnans ben och drog henne från långt inne i lokalen ut genom ytterdörren.

Ordningsvakten menar att kvinnan argt gick efter vakten och att han först i närheten av ytterdörren blev tvungen att dra henne liggandes ut då hon själv kastat sig ner och försökte sparka honom.

Klarlagt är att kvinnan som var "ytterligt späd" utsattes för ett obefogat hårdhänt utkastande när hennes rygg skrapades upp av tröskeln till Hotell Diplomat och gruset utanför. Ordningsvakten döms därför för misshandel.