Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kungen jagade älg i Bakvattnet

I största hemlighet har kungen besökt Bakvattnet i början av veckan för att jaga älg. För att han skulle få vara i fred från massmedia har de inblandade haft tystnadsplikt om den celebra jaktgästen.

Koncernchefen för Persson invest, Bob Persson, hade fint sällskap i älgskogen den här veckan. Det var kungen själv som var jaktgäst i hans stuga vid Lilla Bakvattnet.

– Vi har haft några trevliga dagar, berättar Bob Persson. Vi har skött det hela väldigt diskret eftersom vi inte ville ha någon uppmärksamhet kring kungens besök här.

Sällskapet med kungen i spetsen kom till Lilla Bakvattnet i söndags kväll och reste hem på tisdagskvällen.

Med på kungajakten var även finansmannen Olle Stenhammar och advokaten Fred Wennerholm.

– Kungen lyckades inte skjuta någon älg själv, men han såg några på långt avstånd. Dessutom lyckades han ta några fina bilder på en spelgalen tjädertupp, säger Bob Persson.

Olle Stenhammar däremot fällde två oxar under de tre jaktdagarna och Fred Wennerholm lyckades fälla en kalv, så sammanlagt fick sällskapet tre älgar under de tre jaktdagarna.

– Men vi såg nog 13-14 stycken, säger Bob Persson.

Kungens adjutant och säpofolket bodde på pensionatet i Bakvattnet