Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kulturella mässor i Åre

Varje torsdag kväll under vårvintern arrangerar Åre församling kulturella kvällsmässor i Åre gamla kyrka. Nu på torsdag, den 13 februari, berättar och sjunger Stina och Sonja Wahlén om Astrid Lindgren.

Annons

Nästa torsdag, den 20 februari, medverkar Elisabeth Lindberg med sång. Vid flera tillfällen ges konserter efter mässan av medverkande musiker i kyrkan eller i St Olofsgården. Den 6 mars med musikerna Max Thoursie, Kristen Schneider och Lena Byström, den 20 mars med jazzgruppen Näktergalen och den 3 april med Mikael Eklöf.

Flera föredrag är också inplanerade. Den 27 februari berättar Ulrica Stigberg, författare och präst på Fryshuset "Om barn och livets stora frågor". Den 13 mars talar och sjunger sångerskan och teologen Liza Lindqvist om gudsbilder och den 27 mars talar Inger Rosén om att göra skillnad och projektet Sjukvårdskliniken Malek. Säsongen avslutas med Nordcirkus medverkan vid kvällsmässan, inomhus och utomhus, den 24 april.

(LT)