Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kryss för K/D: "Borde ha vunnit"

Det blev oavgjort för K/D när IK Huge gästade Hissmovallen. Men ser man till matchen i stort borde K/D vunnit, i alla fall enligt tränaren Tommy Martinsson.

– Sett i matchen till helhet är vi det bättre laget och borde ha vunnit, säger han.

K/D öppnade starkt och hade ett klart grepp om första halvlek, men trots övertaget var det tomt i målprotokollet.

– Vi gör en väldigt bra första halvlek men har svårt att få in bollen. Angelica Häreby och Caitlin Blosser har både några riktigt bra lägen, säger Martinsson.

Andra halvlek fortsätter i samma melodi, med ett K/D som har övertaget. Och tidigt i andra får de också utdelning genom Elizabeth Hamlin.

Resten av halvleken förblir en händelselös historia tills bortalaget kommer fram i en kontring som Ida Markström förvaltar på bästa sätt.

Kvitteringen med kvarten kvar var ett faktum, men det skulle komma mera från Huge.

– En lång genomskärare på deras anfallare som springer sig ren och Pernilla Arvidsson gör en kanontackling, men det höll inte domaren med om, så de får en mycket billig straff och gör 2–1, säger Martinsson.

K/D satsade nu allt framåt och i matchens sista minut kom också utjämningen efter ännu en tveksam straff.

– Vi slår en långboll och det blir kalabalik i straffområdet och sen fälls My Jonsson och domaren blåser, från mitt håll såg även denna väldigt tveksamt ut, tycker Martinsson.

Väl på straffpunkten gjorde dock Caitlin Blosser inget misstag och 2–2 blev slutresultatet.

– Vi är bättre överlag och borde ha vunnit, anser Martinsson.

Plus i K/D går till Josefina Arvidsson och Madeleine Forsberg


Krokom/Dvärsätt–Huge 2–2 (0–0)

Mål, K/D: Elizabeth Hamlin, Caitlin Blosser (straff)

Publik: 34