Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krönika: Tid för förändring

Annons

Förändringar kan upplevas som jobbiga, onödiga och kanske stressiga beroende på vad det handlar om. Förändringar kan också upplevas som något roligt, spännande och vissa fall som en utmaning.

Nu gör LT några förändringar. Från och med måndag publicerar vi nya kryss i tidningen. Förutom "vårt dagliga kryss", som du som LT-läsare är van vid sedan en tid tillbaka, så kommer en extra sida varje dag med kryss och pyssel – och två sidor på lördagar.

Vi kommer också att ha en daglig sida med serier, mat och horoskop.

Precis som tidigare kommer vi att publicera bridgeresultat på tisdagar, schack på fredagar och boule på lördagar. Nu återfinns det på familjesidorna, Personligt, i stället.

När jag var sju år blev jag storasyster. Att få ett syskon var en spännande förändring jag väntat nio månader på. Men jag blev jättebesviken. Det var ju inte en lillasyster som kom till världen utan en lillebror. Jag ville ha en syster att så småningom kunna fläta håret på och klä i fina klänningar och annat sådant där "tjejigt". Jag var i åldern där det förekom en hel del snack om killbaciller och sådant.

Besvikelsen gick dock snabbt över när jag fått träffa min lillebror. Han var ju såklart sötast i världen, och han var MIN. (När han blev lite större och fick längre hår, som dessutom var lockigt, så fick han stå ut med ett och annat hårspänne då och då).

Hoppas ni ska tycka lika mycket om förändringarna i LT som jag tycker om min bror, även om det handlar om helt skilda typer av förändringar.