Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krönika: Läs nya e-tidningen i midsommar

Annons

Nu är det sommar på riktigt. Den bästa delen av årstiden enligt mig, grönt, skönt och ljust dygnet runt. Jag är extra pigg.

Det är liksom svårare, näst intill omöjligt, att vara trött när det här så här fantastiskt friskt och skönt ute. Jag vill stänga in det här nuet i min hand och bara hålla det kvar, extra länge.

Samtidigt så har jag faktiskt redan börjat drömma om en vinter med extra mycket snö. Jag tycker det var alldeles för lite den vinter som gick. Blir du sur eller irriterad för att jag säger så? Det kan jag förstå. Men jag gillar faktiskt alla årstider, det är därför jag bor här!

Det är dessutom extra roligt att det är dags för den andra extra tidningen vi har möjlighet att erbjuda dig som prenumerant: en LT på en dag som tidigare varit tidningsfri för att det är en röd dag!

E-tidningen finns uppe till höger, under symbolen för "Kund", på webbsidan. Logga in där.

E-tidningen innebär en extra ledare från Tord, en extra drös med nyheter, extra allt av det som vanligtvis ingår i vår lördagsläsning, till exempel mat, resor och konsument. Tv-profilen Yvette Hermundstad har skrivit en extra somrig krönika.…

Och vi har en hel del extra material som jag hoppas du ska gilla, inte minst en tävling med fina priser, missa inte det.

Nu ska jag ta det extra lugnt tror jag, hoppas ni får möjlighet till det också

Jag hoppas ni får mycket glädje av denna extra helgläsning, med extra allt denna extraordinära sommartid!…

Hör jättegärna av dig till mig om vad du tycker om att få dessa extra nummer av LT, det kommer fler innan året är slut, Vad tycker du om innehållet? Är det något du saknar? Något vi kan göra bättre? Skicka e-post till ulrica.dahlqvist@ltz.se