Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krokom säljer ut vården

Sist när jag var i Jämtland lyssnade jag på den radiosända, politiska debatten från Kaxås. Insåg att jag inte kan vara tyst, utan skriv måste skriva.

Krokoms kommun med sitt alliansstyre håller på att sälja ut vården och omsorgen i kommunen. skrämmande! Frapperades av snacket om kvalitetssäkring och värdegrund. Viktigt! Men ge stororden konkret innehåll och inte massa politiska floskler, var konkret i era svar till medborgarna.

Många allvarliga brister uppdagades. Brister i demensvården. Låg personalbemanning på sjukhemmen. Börja att ”natta” dom äldre på eftermiddagen. Låg kompetens nivå.

Listan kan göras längre. Omsorg och vård av en privataktör har inte löst Krokoms kommuns brister.

Alliansen vill sänka skatterna, en ”tjatig” slogan... Dom som får betala sänkningen är människor i utsatta livssituationer....Klyftorna mellan människor växer!

Bli inte långtidssjuk.... Jag varnar dig! Det kostar både din hälsa,ekonomi och familj... Du hinner aldrig komma ut på ”banan” innan du är utförsäkrad...

Lägg din röst på ett mänskligare och jämlikt samhälle och rösta på de rödgröna.

Sundsvallare – ex-jämte

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel