Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kristdemokraterna Östersund

Kristdemokraterna i Östersund har haft sitt sedvanliga årsmöte i Församlingsgården.

Ordförande för lokalavdelningen Emanuel Sandberg hälsade de närvarande välkomna till en trevlig afton med ett varierande program . Under kvällen berättade doktoranden Meeri Brandum om sin forskning och Lillemor Brandum berättade om sin resa till Egypten.

Till ordförande för mötet valdes Emanuel Sandberg. Sedvanliga förhandlingar hölls under kvällen Det meddelades även att ett antal nya medlemmar anslutit sig till partiets avdelning i Östersund.

Årets arbete har präglats av att vara en förberedelse för valet i år 2010. Möten har hållits inför varje kommunfullmäktigesammanträde där kommande ärenden har diskuterats.

Samarbetet inom Allians för Östersund har varit en viktig del i det politiska arbetet för Östersunds bästa.

Till ordförande för kristdemokraterna i Östersund valdes Emanuel Sandberg med Lillemor Brandum som vice ordförande. I övrigt omvaldes övriga ledamöter samt en ny ledamot, ordförande för Kdu i Jämtland, Ester Hedin.

Den lokala listan för val till Östersunds kommunfullmäktige fastställdes. Åldern på kandidaterna går från 18 år och uppåt med varannan damernas. Som första namn på listan utsågs Emanuel Sandberg,mIngrid Gustafsson och Karl-Göran Eriksson som andra respektive tredje namn.