Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Köttfärssås med vitkål

Denna köttfärssås med vitkål är lättlagad husmanskost när den smakar som bäst. Servera med potatis eller potatismos och en klick lingonsylt. Mums!

Annons

3 personer

Det här behöver du:

250 g vitkål

300 g blandfärs

1 mask smör- & rapsolja

1 tsk kinesisk soja

310 g Kelda Middagspanna lingon & timjan

Så här gör du:

Strimla kålen och fräs den i smör- & rapsolja i en stekpanna. Rör ner färsen och stek cirka 5 minuter. Tillsätt sojan, grädden och smakpastan, rör om och koka cirka 2 minuter. Serveringsförslag: potatismos och lingonsylt. Receptet kommer från Arla.