Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Körslaget tillbaka redan till jul

Annons


På annandagen får andra säsongen av "Körslaget" premiär i TV 4. Vilka som ska medverka är hemligt, men allt pekar på en stjärnspäckad jul. Robert Wells, Nanne Grönvall och Hanna Hedlund kan alla bli körledare.

Gry Forssell ledde den populära första säsongen av "Körslaget". För en liten tid sedan blev det klart att hon kommer att få förnyat förtroende när TV 4 nu satsar på en andra säsong av tv-programmet. Med start på annandagen kommer sju artister att leda varsin kör i var sitt program. Robert Wells är den ende deltagare som TV 4 i dagsläget vill avslöja. Övriga namn är hemliga, men enligt vad TT Spektra erfar är även Nanne Grönvall och Hanna Hedlund redan bokade.
Hemlighetsfulla TV 4

-Vi kan bekräfta att Gry och Robert Wells ska vara med, och att programmet sänds i jul. Sedan kommer vi inte att säga mer förrän alla namn är klara, säger Camilla Filipsson på TV 4:s informationsavdelning.

TT Spektra har sökt både Nanne Grönvall och Hanna Hedlund, men sångerskorna har inte velat kommentera uppgifterna om att de ska vara med i "Körslaget".
Maria Möller tackade nej

Även sångstjärnan Maria Möller har blivit tillfrågad om att leda en kör i programmet, men hon hälsar genom sin manager att hon på grund av tidsbrist tvingats avböja erbjudandet.

"Körslaget" blir den första stora direktsända julunderhållningen på TV 4. Två dagar i rad, den 26 och 27 december visas programmet live på bästa sändningstid och därefter visas ett program varje lördag.

Mer läsning

Annons