Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Konsär”, ett riktigt lyckopiller!

/
  • ”Jag vill leva lycklig för att jag är jag, kunna vara stark och fri ...” Budskapet fick nytt innehåll när Ronja Borglund avspänt och tonsäkert sjöng ”Gabriellas sång”. Extra stämningsfullt blev det när tre teckenspråkstolkar framförde texten med självlysande vantar på händerna.  Foto: Birgitte Meidell Roald
  • Björn Högberg, till höger, trakterade flera olika instrument med fantastisk utstrålning och energi. Här går han loss på trumpeten  i  ”Mambo no 5”.  Lead singer är  Daniel Henriksson.
  • Sara Haraldssons innerliga version av Cecilia Vennerstens ”Det vackraste” var en av konsertens verkliga höjdpunkter.Mattias Eriksson framförde ”Fattig bonddräng” – och Alfred i Emilfilmerna  i all ära, men gladare bonddräng än Mattias har nog aldrig skådats.
  • ”Pirates of the sea” blev ett storslaget slutnummer i årets upplaga av gymnasiesärskolans ”Konsär”.

Snacka om spelglädje! Alla ni som gick miste om särskolans ”Konsär” i PC:s aula i går är bara att beklaga. Ni gick miste om ett riktigt lyckopiller.

Annons

Gymnasiesärskolan på Palmcrantz har som tradition att göra en konsert så här på vårkanten. Temat varierar, i fjol var det Elvis, i år var det ”lite av varje”.

Alla möjliga artister och musikstilar fanns representerade, allt finurligt sammanbundet genom en video där Henric Bjurström agerade musikintresserad gäst på ett jukeboxkafé.

Ur jukeboxen strömmade hårdrock och popballader, visor och schlager. Allt framfört i singback och med föredömlig scennärvaro, allt mottaget med jubel av en entusiastisk och applådglad publik.

Mer läsning

Annons