Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunstyrelsen besökte Mörsils skola

I går träffades Åres kommunstyrelse för sista gången denna mandatperiod. Hur styrelsen ser ut när de träffas igen är det ingen som vet.

Så här oviss har framtiden aldrig varit i Åre.

På sista mötet åkte kommunstyrelsen till Mörsils skola på studiebesök. Det var sista chansen att se hur det blev med flytten, som, om man ska hårddra det hela, orsakat det uppkomna politiska läget.

För hade inte denna kommunstyrelse beslutat om skolflytten hade det inte blivit någon missnöjesyttring som ledde till bildandet av uppstickarpartiet Västjämtlands Väl, som nu sitter som vågmästare med fem mandat i det nya kommunfullmäktige.

Men det handlade inte studiebesöket om utan man ville helt enkelt se de nya lokalerna och hur det fungerade på skolan nu när flytten är genomförd. Kommunstyrelseordförande Eva Hellstrand (C) hade bara positiva ord att säga om detta.

Om vad som händer på den politiska fronten säger hon däremot ingenting. Där är det envisa svaret:

– Inga kommentarer.