Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunens idiotiska regler

Får kommunen verkligen ha sådana idiotiska betsämmelser? Liknar det inte diktatur, så säg?

Vi är två äldre personer som bor på Frösön. Vi har så kallad hemtjänst som är helt och hållet styrd av kommunen. Hemtjänsten får absolut inte köpa tex en liter mjölk på affären nära oss.

Är det mänskigt att unga människor, helt utan livserfarenhet ska få sitta på kommunen och skapa sådana barocka bestämmelser.

Det är ju ren diktatur.

Vi gjorde en ugnspannkaka en dag. Vi bad två stycken ur hemtjänsten att kila och köpa en burk lingonsylt, men det vågade de inte göra för det är strängt förbjudet. De får endast köpa en dagstidning och eventuellt ta ut en soppåse, absolut inget otillåtet, ty det är emot reglerna.

Kommunen tvingar oss attt ringa efter matvaror från en affär längst bort på Frösön, vilket vi helt motsätter oss. Vi går inte med på några som helst diktaturfasoner.

Kommunen har som det verkar visst tagit bort allt vad arbete heter för hemtjänsten.

Vi är ofärdiga bägge två och kommunen ska tvinga oss att handla flera kilometer bort.

När en dam från kommmunen ringde och jag påtalade dessa barockheter fick jag till svar att om hon skulle lova hemtjänsten att köpa en liter mjölk skulle hon begå tjänstefel.

Är man gammal har man ingenting att säga till om. Det är hemskt att bli behandlad på ett sådant här vis.

Missnöjda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel