Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kolla rapporten om Peak

Annons

Replik på kommundirektör Bengt Marshs försvarstal i insändaren om Peak Innovation den 10 september.

När Marsh attackerar min kritik av Peak Innovation och MSSP (Mid Sweden Science Park AB) sparar han inte på krutet för att försvara kartellen av politiker, personer och företag, framförallt inte i nätupplagan av ordet fritt den 10 september (ltz.se/asikter/ordetfritt).

Direktörens maktdemonstration i bedömandet av min person som förvanskare av fakta tystar inte mig, tvärtom tyder det på att Bengt Marsh och hans gelikar känner berättigad oro inför framtiden.

När kommundirektör Bengt Marsh påstår att politiker saknar inflytande över MSSP verksamhet är han enligt mig inte längre trovärdig i sin profession som opolitisk kommundirektör.

Jag uppmanar intresserade som undrar varför det alltid ska sparas inom vård, omsorg och skolverksamhet att vända sig till Mittuniversitetet och begära ut granskningsrapporten med diarienummer MIUM 2013/746, dels för sin egen del men även som upplysande lektyr i vänt/fikarum – information som visar i vilkas fickor behövda skattemiljoner hamnar.

Hans Wessén (M), Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel