Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolbullefest

/
  • Kolbullefest. Ingvar Bergdahl på Frösön berättar att de boende på Aspnäs seniorboende på Frösön,  bjöds på kolbullar av sin intresseförening onsdagen den 8 juli. Vädret var tyvärr inte riktigt på arrangörernas sida. Termometern visade på 10 plusgrader och regndropparna låg i luften. Yngve Eriksson, Brunflo stekte kolbullarna utomhus över öppen eld, men bullarna förtärdes inomhus på grund av vädret. De smakade bra och gillades tydligt av de cirka 40 hyresgäster som deltog. Även kaffet kokades över den öppna elden och smakade mycket bättre än pulver- och bryggvarianterna. På bilden ser vi Åke Myrén och Gustav Svensson som blir serverade av Yngve Eriksson.

Annons

Ingvar Bergdahl på Frösön berättar att de boende på Aspnäs seniorboende på Frösön, bjöds på kolbullar av sin intresseförening onsdagen den 8 juli.

Vädret var tyvärr inte riktigt på arrangörernas sida. Termometern visade på 10 plusgrader och regndropparna låg i luften. Yngve Eriksson, Brunflo stekte kolbullarna utomhus över öppen eld, men bullarna förtärdes inomhus på grund av vädret. De smakade bra och gillades tydligt av de cirka 40 hyresgäster som deltog. Även kaffet kokades över den öppna elden och smakade mycket bättre än pulver- och bryggvarianterna. På bilden ser vi Åke Myrén och Gustav Svensson som blir serverade av Yngve Eriksson.

Mer läsning

Annons