Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knäade lös tänder på kvinna

En man i 50-årsåldern knäade en bekant kvinna i ansiktet så hårt att följden blev flera lösa tänder. Mannen hotade även att döda kvinnan.

Strax före klockan två på natten kallades polisen till en bostad i centrala Östersund med uppgifter om att det pågick ett bråk. När poliserna kom till platsen visade det sig att en 48-årig kvinna hade misshandlats av en manlig bekant i 50-årsåldern. Resultatet efter misshandeln var att kvinnans läpp hade gått sönder och att flera av hennes tänder var lösa. Mannen hade även hotat henne till livet.

Kvinnan fördes till sjukhus för vård och mannen greps. Eftersom han var berusad fördes han till polishuset för nyktra till. Den misstänkte mannen förhördes under lördagen och en åklagare beslutade att han skulle anhållas misstänkt för kvinnofridskränkning.