Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klimatförändringar i fokus i LowePros fototävling

Lowepro står bakom fototävlingen "My Favorite Things" som syftar till att medvetandegöra klimatförändringars effekter på vår miljö.

Lowepro står bakom fototävlingen "My Favorite Things" som syftar till att medvetandegöra klimatförändringars effekter på vår miljö.

Polar Bears International (PBI), är en ideell organisation som arbetar för isbörnens bevarande. Tillsammans med fotogrossisten LowePro står de bakom tävlingen "My Favorite Things".

Tävlingen har ett dubbelt syfte: dels att medvetandegöra klimatförändringars effekter på vår miljö, men också att "lyfta fram vår planets skönhet genom fotografi", som det står att läsa på tävlingens hemsida.

Både professionella och amatörfotografer kan delta med ett fotografi som på något sätt skildrar en hotad miljö eller djurart någonstans i världen.

Tävlingen är öppen fram till 31 augusti. Förstapristagaren vinner en resa till Canada där han eller hon får uppleva isbjörnen i dess naturliga miljö.

För mer information om tävlingen, gå in på www.lowepro.com/myfavoritethings


 








 


/Sara Gustavsson

Kamera & Bild