Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart att (M) tappar

Det var väl inte så märkligt att Moderaterna föll som en sten i årets riksdagsval, grunden till nederlaget påbörjades redan 2006 när en tudelning av medborgarna skedde, när de klargjorde vilken skattepolitik som skulle gälla dom närmaste åren.

Klart och tydligt var de grupper uppräknade på deras lista. Inkomster som inte ger rätt till jobbskatteavdrag det var pension, ersättning från arbetslöshetskassa, sjukpenning, aktivitetsstöd, arbetsskada med livränta, föräldrapenning. Dessa grupper skulle få leva vidare med ett högre skattetryck på en jämförbar inkomst. Det är på så sätt man skapar inkomstklyftor genom en orättvis skattepolitik, och det i sin tur skapar missnöje och utanförskap men att det skulle ta åtta år att avslöja den moderata politiken som blev ett draglok åt Sverigedemokraterna.

Och med facit i hand så vet vi alla vilket politiskt kaos vi har hamnat i på grund av alltför många missnöjesröster och Moderaterna blev straffade, men som ordspråket säger som man bäddar får man ligga!

Humanist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel