Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kjell Reuterswärd

Kjell Reuterswärd har genom en tragisk olycka lämnat oss 34 år gammal.

Han växte upp i Brunflo med föräldrar och två bröder. Efter studenten och militärtjänsten studerade han till civilingenjör vid Linköpings Tekniska Högskola. Under studietiden var han aktiv i olika studentföreningar. Han avslutade sin utbildning med ett stipendieår vid Stanford i USA och examensarbete i Los Angeles.

Sedan 2005 har han arbetat hos dataspelsföretaget DICE i Stockholm, först som programmerare och de senaste åren i en chefsroll. Han var just i färd med att flytta till Los Angeles igen, den här gången för att vara med och bygga upp ett nytt DICE-kontor. Inför detta var han mycket förväntansfull.

Kjell var en målmedveten, kreativ och aktiv person med ett utvecklat estetiskt sinne. Han satte upp höga mål och lyckades ofta med det han företog sig.

Förutom sitt stora engagemang yrkesmässigt hade han många intressen. Under skoltiden prövade han flera olika sporter som fotboll, golf, skidåkning med mera. Mest engagerad var han som hockeymålvakt i Brunflo IK. Idrottsintresset övergick senare till löpning. Han genomförde framgångsrikt flera Marathonlopp. Kjell hade ett stort intresse för friluftsliv och natur. Det tog sig uttryck i allt från att driva upp bonsaier, att vandra i Sarek med goda vänner, till att vistas i familjens stuga i Åre. Här kopplade han av genom att åka skidor, bada bastu och göra upp eld för att steka kolbullar till oss andra. Hans matintresse växte med åren och kombinerades gärna med resor tillsammans med vänner och familj.

Kjell var omtänksam och generös mot familj och släktingar. För kusinerna i Torvalla var han en extrabror. En alldeles speciell plats i Kjells hjärta hade hans lilla brorson.

Vi är många runt Kjell som saknar honom oerhört!

Familjen