Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kjell Nilsson

Kjell Nilsson är död. Endast några dagar före sin 45-årsdag somnade han in för evigt.

Annons

Kjell var son till framlidna Vidar och Björg Nilsson från Stugun, där han växte upp och var yngst i en barnaskara på fyra.

Kjell var en sann Stugubo. Kär och trogen sin hembygd hela livet där han trivdes bland sina många vänner. Han var hela sitt yrkesverksamma liv anställd på Jämtlamell i Stugun där han trivdes och i många år var arbetarkollektivets representant i bolagets styrelse. Vilket vittnar om det stora förtroende andra kände för honom.

Kjell var intresserad och engagerad i det mesta som hände i Stugun. Han var en viktig person för föreningslivet och har genom åren lagt ner mycket tid och arbete i skoterklubben, rallyklubben och Stuguns BK. Sina vänner i Gubblaget har han haft många roliga träningskvällar med.

Inte bara föreningslivet fick hjälp. Han var en nyckelperson i väldigt mycket annat som hände i Stugun. Han tyckte om att hjälpa andra, han var en trogen och pålitlig vän som fanns till hands för många när det behövdes en hjälpande hand. Det finns många spår i Stugun efter Kjell. En altan här, en stuga där, ett vindskydd…

Det var aldrig problem att få hjälp, Kjell var beredd att med glatt humör hjälpa till. Nu är Kjell borta, saknad av oss och hela Stugubyn. Nu har Kjells glada skratt för evigt tystnat. Påsk vid Mörtsjön blir aldrig sig likt utan honom som med sitt glada humör kom åkande på sin skoter. Det verkade aldrig vara några bekymmer.

Ändå vet vi att livet inte alltid var så lätt. Sin diabetes fick han kämpa med hela sitt liv, en sjukdom han delade med sina bröder.

Der värmer oss att så många i Stugun visat saknad och berättar med värme om de minnen de har av Kjell.

Mer läsning

Annons