Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kjell Isaksson

Vår älskade Kjell är borta. Han avled efter ett hastigt sjukdomsförlopp, endast 68 år gammal.

Kjell växte upp i Dockmyr i en syskonskara på fem barn. 1965 träffade Kjell sin livskamrat Britt-Inger, de gifte sig 1966. Tillsammans fick de tre barn, Anders, Lars och Tomas.

I sin yrkeskarriär så körde Kjell taxi på 60-talet. Efter det arbetade han många år på husfabriken Norrlandshus i Bräcke. Kjell avslutade sin yrkeskarriär på Bräcke kommun, där han hade olika tjänster fram till sin pensionering.

På höstarna var det jakten som var prioriterad. Kjell tillhörde, vid sin bortgång, Gimdalens södra jaktlag. Under jakten bodde han i sommarstugan vid Idsjöströmmen, ett ställe där Kjell verkligen trivdes. Ett annat stort fritidsintresse var fiske, både på sommaren och på vintern.

Kjell var en profil i byn där han bland annat skötte snöskottningen. Detta gjordes i arla morgonstund, så att det ofta var skottat när byn vaknade upp.

Som person var Kjell den som alltid ställde upp, oavsett vem som frågade och oavsett vad det gällde.

Nu är vi många som saknar Kjell, världens bästa make, pappa, svärfar, farfar. Vi saknar honom oerhört men minns honom med glädje. Han fattas oss.

Familjen