Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kinectimals

(Frontier developments/Microsoft)

Betyg: PPP

Ålder: 3+

Format: Xb 360

Genre: Tamagotchispel/äventyr

Vill du gosa med kattdjur som pantrar, tigrar och leoparder, utan risk för pälsdjursallergi och fara för livet. Då är ”Kinectimals” något för dig.

Frontier developments släpper en alldeles bedårande vacker husdjurssimulator, lagom till Kinectpremiären, där du får chansen att leka, träna, mata och bege dig ut på äventyr med ett gäng förtjusande kattdjursungar.

Att interagera med de verklighetstrogna och charmiga djuren är en fascinerande upplevelse.

Om du snurrar runt gör din tigerunge det, lägger du dig på rygg rullar den runt och spelar död och hoppar du gör djuret det på ett oemotståndligt charmigt sätt.

Problemen med den här typen av spel är ofta mervärdet, men utvecklarna har gjort ett gott jobb med att fylla sitt spel med skoj och lek.

Du och ditt djur utforskar en spännande ö och deltar i tävlingar och äventyr och du har hela tiden en varm känsla av att leka med en livs levande varelse.

Inget för ”Gears of War”-fantasten, naturligtvis, men en otroligt spännande upplevelse för de yngsta spelarna. Min, snart fyraårige, son är till exempel fullständigt trollbunden av ”Kinectimals”.