Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kinect Sports

(Rare/Microsoft)

Betyg: PPPP

Ålder: 3+

Genre: Sportspel

Nintendo Wii har ett, Playstation Move har ett och Kinect har ett. Vadå? Ett sportspel vid lanseringen förstås.

Nintendos ”Wii Sports” har naturligtvis fått stå modell för ”Kinect Sports”, som påminner en hel del om konkurrentens spel. Du spelar fotboll, pingis och volleyboll och deltar i friidrottsgrenar och utmattande boxningsmatcher. Och naturligtvis är det din Xbox-avatar som sportar på skärmen.

Roligast är friidrottsgrenarna, som kommer att ge dig ditt livs träningsvärk. Det sistnämnda säger sig själv när du joggar och hoppar på stället i jakt på nya världsrekord.

Pingis och volleyboll får fullt godkänt, även om vi saknar lite precision i vissa moment.

Boxningen är en riktig bicepsdödare som sopar mattan med Wii-motsvarigheten.

Fotbollspelet kan beskrivas som ett fotboll light, där du passar framåt för att, till sist, sätta bollen i kassen, eller försöker blockera motståndarens framfart. Inget för FIFA-fantasten, men perfekt för festen.

Partysporten Bowling lär förgylla många fester, men kan irritera lite vad gäller precisionen.

Sammantaget ger ”Kinect Sports” ”Wii Sports” en rejäl match. Båda spelen har sina för och nackdelar, men Microsofts sportspel ger definitivt samma aha-känsla som Nintendos sportsamling gjorde vid Wii-lanseringen. Ett givet köp för vardagsrumsatleten.