Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kinect Adventures

(Good Science/Microsoft)

Betyg: PPPP

Ålder: 3+

Format: Xb 360

Genre: Äventyrligt partyspel

Äventyrliga partyspelet ”Kinect adventyres” låter dig och en kompis delta i forsränning, rallyboll (en slags helkroppsvariant av ”Arkanoid”), täta läckor i en undervattensstation, fånga bubblor i tyngdlöshet och ta dig an rälsdrivna hinderbanor.

Målet är att samla så många äventyrsmedaljer som möjligt genom att klara utmaningarna. När du klarat en nivå får du ett scoutmärke och en virtuell maskot, som du själv kan animera och ljudlägga.

Huvudnumren är forsränningen och hinderbanan, som bjuder på hisnande fysisk action och ett upplägg som för tankarna till arkadhallarnas glansdagar.

Du duckar, styr med kroppen och samlar mynt med armar och ben. Och det är hysteriskt roligt. I vissa grenar visar Kinect sina brister när det kommer till mer finmotoriska rörelser, men på det stora hela fungerar det fantastiskt bra.

”Kinect Adventures” kommer sätta fart på vilket party som helst och samtidigt ge dig en skoningslös träningsvärk. Det är ruskigt beroendeframkallande och riktigt snyggt. Ett extra plus för möjligheten att se foton av dig själv under spelandet efter varje omgång.