Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kindberg: Hit flyttar Östersundshem

Östersundshems kontorslokaler på Rådhusgatan ska renoveras.
Under tiden flyttar företaget till en annan lokal i centrala Östersund.
– Vi säger i många sammanhang att hemma ska vara bäst och nu är det dags för oss att se över vårt eget hem, säger Daniel Kindberg, vd Östersundshem, i ett pressmeddelande.

Den 25 juli öppnar Östersundshem portarna till sina nya, tillfälliga, lokaler på Hamngatan alldeles nedanför Teliabutiken.

Fram till och med våren 2015 kommer de gamla lokalerna på Rådhusgatan att få sig en ansiktslyftning. Även organisationen ses över och nya chefer har tillsatts enligt vd Daniel Kindberg.

– Vi tar ett helhetsgrepp om både vår organisation och de lokaler vi sitter i för att vi ska kunna fortsätta utveckla företaget i den riktning vi vill, säger Kindberg i ett pressmeddelande.

En av de nya cheferna är Daniel Kindbergs tidigare parhäst från Fältjägaren fastigheter Hans Carlsson. Han blir stabschef och vice vd i Östersundshems nya organisation som sjösätts vid årskiftet.

– Vi ska fortsätta hyra ut lägenheter, men ökar takten vad gäller nyproduktion av hem med olika upplåtelseformer. I och med detta behöver vi anpassa vår organisation. Vi förstärker bland annat inom områden som kundservice, försäljning, uthyrning och miljö, säger Kindberg i pressmeddelandet.