Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin Walker hånad av bortasupportrarna

De tillresta Hammarbyfansen visade tydligt sitt missnöje med den tidiga matchstarten mot GIF Sundsvall.

Mycket av snacket inför onsdagens match på Norrporten Arena har handlat om den tidiga matchstarten, 15.15.

Läs mer om debatten här.

Efter matchen ska Kevin Walker uppträda på Norra berget i samband med valborgsfirandet. Hammarbyklacken visade sitt missnöje med banderoller inför matchen: "Fotboll ska spelas när supportrar kan vara på plats. En pajaskonsert ska aldrig gå före en match."

– De har gjort en heldag med match och lite evenemang på Norra berget, men det är inget jag är med och roddar i, säger Walker själv.

Under första halvlek fick han stå ut med en del burop från bortasupportrarna och när han kom ut till andra halvlek möttes han av nya banderoller: "It ain't over until the fat Kevin sings" och "Matchtiden är bisarr, vi ska bränna din gitarr".

– Det får de fan inte göra, skrattar Walker när han får den sistnämnda banderollen uppläst för sig.

Matchen slutade 3–1 till Giffarna, efter två mål av Johan Eklund och ett av Marcus Danielsson. Kevin Walker hyllar lagarbetet och hade själv hoppats på att få göra ett mål.

– Ja, det var synd att jag inte fick sätta dit den efter min lilla rajd på slutet, säger han.

Tre poäng och så lite sång på det här i kväll. En bra dag?

– Absolut, det här var ju enligt manus, avslutar Walker.