Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kenneth Wiik

/

Kenneth föddes 1953 i Strömsund där han växte upp som lillebror till två äldre systrar.

Annons

Han började tidigt jobba i föräldrarna Halvar och Anna-Marthas Ica-butik i Strömsund. Efter det jobbade han bland annat på fritidsgård, som sjukvårdsbiträde och som försäljare.

1973 var Kenneth med och grundade Olas Orkester där han sjöng och spelade trummor. Olas kom att bli ett av Sveriges populäraste dansband, och med dem turnerade han över hela Sverige tills han lämnade bandet 1986. Det dröjde dock inte många år innan han tog upp musiken igen, och han har sedan dess spelat i många olika bandkonstellationer.

1985 flyttade Kenneth till Östersund där han hade en rad olika arbeten inom försäljningsbranschen, både som anställd och som egen företagare.

I slutet av 90-talet började han jobba som arbetsledare på Mica och kort därefter valde han att utbilda sig till undersköterska. Efter sin examen jobbade han på Mica fram till sin bortgång.

Kenneth var en glad och rolig person som var mycket omtyckt av en stor vänkrets. Han var varm och omtänksam och han ställde alltid upp om någon behövde en hjälpande hand.

Kenneth sörjs närmast av döttrarna Elin, Emma, Lina och sonen Johan med frun Emma och barnbarnet Lasse som han bara fick rå om i 1,5 år.

Barnen

Annons