Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Katarina Larsson tillbaka i ÖDFF

/

ÖDFF avslutade säsongen med en lovande stark höst.
I går presenterade klubben sitt första tillskott till truppen för 2009.
Ett lovande starkt tillskott: Katarina Larsson gör comeback.

Annons
Katarina Larsson utsågs både 2006 och 2007 till länets bästa fotbollspelare – så att 29-åringen är välkommen tillbaka till ÖDFF råder det inga tvivel om.
Det gör tränaren Roland Olsen klart direkt:
– Katarina är en tränares drömspelare. Hon är inte typen som skriker och låter mest, ändå är hon en otrolig ledargestalt med sin närvaro.
– Katarina blir superviktig för oss, säger Olsen.
Men innan 29-åriga Larsson tar på sig den superviktiga rollen i ÖDFF måste hon få lite tid på sig för att träna i kapp. 11 juli födde Katarina dottern Isa – så av naturliga skäl har det inte blivit mycket träning i sommar.
– Jag började försöka komma i gång ungefär åtta veckor efter födseln, och nu har jag faktiskt hunnit vara med på två pass med ÖDFF.
Hur kändes det?
– Ja ... jag är inte så snabb just nu, säger Larsson.
Men du räknar med att bli lika bra som tidigare?
– Det kommer att krävas en hel del träning, jag är ju en bit efter just nu ... men bara jag får upp konditionen ska jag kunna vara med och bidra.
Vad tycker du om sommarens insats av ÖDFF?
– På våren gick det lite trögt, men på hösten har det verkligen sett bra ut.
Vad tycker du att ÖDFF ska ha för mål för 2009?
– Just nu vet jag inte så mycket om vad vi får för trupp, men om det blir som jag har hört så kommer många att stanna. Dessutom är det många unga tjejer som klivit fram i år och nästa år är de säkert ännu bättre. Redan i år var målet att vinna serien och det tycker jag är ett helt rimligt mål för ÖDFF, säger Katarina Larsson.

Mer läsning

Annons