Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karolin Johansson: Engagemanget för den lokala journalistiken är stort – tack!

Ett efter ett trillade breven in. Varje dag kastades jag bakåt i tiden och blev åter igen barnet som spänt väntar på tomten natten före julafton. Men nu var det brevbärarens dörrknackningar jag väntade på och något betydligt mer spännande än julklappar, nämligen breven som innehöll er läsares enkätsvar om Länstidningen.

I början av året ställde vi frågan: Vad tycker du om LT?

Över 300 personer svarade på enkäten. Tack!

De flesta svarade på enkäten digitalt och många valde att fylla i för hand och skicka in till oss. Kvar på mitt skrivbord ligger nu alla svar som en påminnelse om att engagemanget för den lokala journalistiken är stort:

LT är en tidning med mycket läsning.

Vill ha mer lokala nyheter.

Mycket bra på ledarsidan.

Jag hoppas att papperstidningen aldrig försvinner. Den är det bästa varje morgon.

Mindre sport, mera lokalt.

Vad som sker med människor på orten är alltid intressant.

LT är för mig just en lokaltidning.

I ett av de första breven som kom med jultomten, nej jag menar brevbäraren, skrev signaturen Kerstin:

”Tack för att ni frågar”

För mig är det en självklarhet att fråga er läsare vad ni tycker om Länstidningen. Som jag skrev i krönikan i anslutning till enkäten tar Länstidningen nya tag i år. Vi ska vässa journalistiken och ge er läsare unikt innehåll i tidningen och på sajten. I det arbetet är era åsikter och tankar ovärderliga. Det är för er och med er som vi rapporterar om det som händer och sker i Jämtland och Härjedalen. Det kommer inte förändras.

I skrivande stund går vi igenom alla era svar för att se hur vi tillsammans kan ta Länstidningen till nya höjder. Under tiden fortsätter redaktionen gräva, granska och rapportera om det lilla och det stora.

Har du i fortsättningen tips på om vad eller om vem LT borde skriva om. Tveka inte att höra av dig på 063-15 55 30 eller tips@ltz.se

Vinnarna av biobiljetterna har utsetts och meddelats enskilt.