Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karl Gösta Nordin

/

Vår morfar Karl Gösta Nordin somnade stilla in i sitt hem den 11 februari.

Annons

Morfar var en man av engagemang, glädje och nyfikenhet. Han hade aldrig ett ont ord att säga om någon och kritiserade eller dömde aldrig sina medmänniskor. Istället behöll han, fram till sin bortgång, en sprudlande öppenhet inför sin omvärld.

Morfars stora intresse för vad som hände omkring honom kom både att kännetecknas av sättet som han följde med i nyhetsflödet och hur han bemötte människor. Han satte sig med stor iver in i allt ifrån de stora nyheterna till små kulturnotiser. Han var också en god lyssnare, som alltid såg människan och gav vänliga ord tillbaka.

Hans närvaro i våra liv kom också att präglas av ett stort engagemang. Det märktes i allt han gjorde; från de små chokladbitarna som han alltid lade fram till oss i en silverask i vardagsrummet till att han klippte ur tidningsartiklar om våra favoritartister åt oss. Från honom fick vi alltid stöd och glädje, vad vi än gjorde.

Det är med stor sorg och saknad som han nu lämnat oss, men vår kärlek till honom lever vidare i våra hjärtan och genom alla minnen.

Mer läsning

Annons