Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karin Stierna tillbaka igen

Kommunalrådet Karin Stierna är från och med idag i tjänst igen:

– Det första jag ska titta på är budgetuppföljningen.

Från idag är kommunalrådet Karin Stierna (C) i tjänst igen efter barnledigheten, på 50 procent fram till årsskiftet:

– Jag kommer att finnas på kommunkontoret måndagar och tisdagar, säger hon. Övrig tid är jag tillgänglig via telefon och mail.

Eftersom hon arbetar halvtid så kommer Jan-Olof Andersson (M) att behålla huvudansvaret för kommunledningsförvaltningen och Göran Espmark (C) för teknik- och serviceförvaltningen. Karin Stierna tar tillbaka ansvaret för folkhälsoarbete och mycket annat:

– Jag har försökt att hålla mig underrättad genom protokoll och dylikt, men jag behöver fräscha upp en del. Det första jag kommer att titta på är budgetuppföljningen, och så måste jag ta in information angående SFI-utbildningen på Hjalmar Strömer, som figurerar i media. På torsdag ska jag inviga vindkraftparken i Havsnäs.

– Arbetet kommer ju också till stor del att präglas av valrörelsen. Det blir bland annat debatter, på plats och i radio.