Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kändisarnas katastrofkläder

/
  • Pälsklätt hårband i oversize-stuk, kombinerat med det gamla formlösa lapptäcket från vinds-förrådet? Varningsklockan borde ha ringt rejält, Mary-Kate Olsen.
  • Det är svårt att följa logiken  i musikern George Clintons resonemang inför sin egen  67-årsfest.
  • Det där är ingen klänning – utan ett trasigt draperi. Men det visste tyvärr inte aktrisen Raya Meddine, som bar kreationen på sommarens Emmy-gala.
  • Den här karln borde inte få heta Bobby Trendy. Men det gör han.
  • Tillåt mig presentera:

Kändisarna drar på sig mormors gamla gardiner, regnbågsfärgade latexplagg eller helrosa frack. Sedan går de på filmpremiär. Kolla in klädvalen där beskrivningen "katastrofala" vore en vänlig underdrift.

Annons
Med ett liv som skådespelare eller artist följer blickfångets förbannelse. Det gäller att följa trender, klä sig "rätt", modernt och moderiktigt.
Varje plagg man bär synas i sömmarna, färgval analyseras och minsta accessoar blir föremål för diskussion i medier och bloggar. Många stjärnor anlitar därför sin egen stilcoach, någon som vägleder, guidar och håller garderoben uppdaterad mellan glamfesterna. Men så finns det folk som vill klara sig själva. På gott och ont, kan man säga.
Vissa tycks ha träffsäkerheten i blodet och strålar ständigt mot röda mattans kamerablixtar. Andra lyckas, nåväl, mindre bra. Här har vi samlat en exposé över outfits som lämnar en hel del övrigt att önska i fråga om smak och klass.
Foto: Peter Kramer/AP/Scanpix
Foto: Kevin Winter/AFP-Getty/Scanpix
Foto: AFP-Getty/Scanpix

Mer läsning

Annons