Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kamsfest trots allt

Det blev kamsfest i Köttsjön trots det tråkiga, som mötte oss på midsommardagens morgon och som för en liten stund gjorde oss nästan handlingsförlamade.

Men alla goda krafter samverkade och strax före tolv kunde vi möta vår trogna kamspublik med rågade bord och en komplett tombola.

Till er, som försökte sabotera hela tillställningen vill vi ställa några raka frågor. Var chokladen, kakorna och karamellerna goda? Har ni ätit upp all korv, skinka, ost och allt smör? Hur orkar ni sätta i er allt mjukt tunnbröd? Har ni stekt våfflorna och smakat på hjortronsylten? Vem av er får kaffebryggaren? Och väskan med de femton vinsterna till pilkastningen, vad gör ni med den? Och de tretusen lotterna i den vita kartongen. Öppnar ni dem eller vad hade ni annars tänkt att ha dem till?

Vi skulle vilja ge ett stort tack till alla, som så beredvilligt ställde upp för byn och hjälpte till. Inte minst värmde all den generositet, som kom i dagen, när på nolltid en massa ersättningsvinster trollades fram. På alla poster slet folk med ett leende på läpparna. Och alla gladdes åt den stora publiktillströmningen och all medkänsla, som kom oss till del.

Alla har vi ett gemensamt: Vi vill att föreningshuset ska få finnas kvar och vi älskar Köttsjön.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel