Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kalibrera projektorn med kameran

Canons nya projektor Xeed SX7 Mark II kan kalibreras med hjälp av märkets egna kameror.

Canons nya projektor Xeed SX7 Mark II kan kalibreras med hjälp av märkets egna kameror. De klarar också att koppas upp för 3D-visning.

Med en ljusstyrka på 4000 lumen tillgodoser Canon Xeed SX7 Mark II många professionella behov och räknas därför in i Canons proffsserie.

Upplösningen är 1.400 x 1.050 pixlar. För fotografer som visar både stående och liggande bilder är det bra att bilden inte är alltför långsmal.

Canon har försett projektorn Xeed SX7 Mark II med ett särskilt fotoläge där projektorn kan visa bilder med färgrymderna sRGB och Adobe RGB.

Objektivet har 1,7 gångers zooom och ljudnivån ligger på 32 dB.

För den som vill visa 3D-film kan två projektorer kopplas ihop och polarisationsfilter placeras framför objektiven. Denna teknik kallas passiv 3D.

För att de båda projektorerna ska ge samma bildkvalitet går det att kalibrera dem med hjälp av Canons stillbildskameror i Eos- och Powershot-serierna.

Priset är inte fastställt ännu.


/Magnus Fröderberg

Kamera & Bild