Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kajsa Holmstrand

/

Kajsa Holmstrand, född Edgren, har hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad.

Annons

Kajsa växte upp i Haverö, Medelpad, i en syskonskara av fem. Hon började tidigt sitt yrkesliv inom restaurangbranschen. Efter avslutad restaurangskola i Malmö, blev Hotell Knaust i Sundsvall hennes arbetsplats.

Hon övergav restaurangbranschen för att studera på handelsskolan och fick senare anställning vid bland annat Skogsvårdsstyrelsen.

Kajsa gifte sig 1964 med Håkan och året därpå föddes Tomas. Familjen flyttade till Östersund 1967. När sedan Erika föddes 1969 valde Kajsa att vara hemma med barnen.

Tyvärr ändrades hennes tillvaro när hon redan som 30-åring drabbades av en stroke. Hemmet och familjen blev hennes trygghet.

Hennes glädje för matlagning och bakning resulterade i många goda och trevliga middagar. Det fanns alltid något gott att få till kaffet och man kände sig alltid välkommen hos Kajsa. Hon trivdes också bra med att pyssla med blommor och trädgårdsland i sommarstugan.

Kajsa var nöjd med det lilla och umgicks gärna med släkt och vänner. Barnbarnen betydde otroligt mycket för henne och hon hjälpte gärna till med det hon kunde. Hon visade alltid empati och omtanke för andra.

Vår saknad efter henne är stor och i våra minnen finns hon alltid kvar.

Håkan och barnen

Mer läsning

Annons