Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jönsson (M) har fel

Annons

Replik till Pär Jönssons artikel 2 september. Pär Jönsson (M) slinter inte sällan i sin iver över att svartmåla oss Socialdemokrater. I sitt senaste utfall lyckades han också slänga ur sig några felaktigheter om oss och förbifart Brunflo.

Pär Jönsson vet att det var Östersunds kommun som bjöd in andra berörda myndigheter och partierna (både vi och Moderaterna var representerade) till ett möte med Brunfloborna för tre år sedan. Jag kan också berätta för Pär ´Jönsson och alla andra att jag och mina partikamrater pratat med många invånare och företagare om frågan genom årens lopp.

Men, som bekant är det Trafikverket som är sakägare och vi har försökt få dem att bjuda in till ett medborgarmöte i samband med att den Nationella Transportplanen klubbades i riksdagen. Tyvärr lades frågan på is när det kom fram att man räknat så oerhört fel på underhållskostnader för järnvägen, att även vägprojekt som är utpekade som riksintresse (som E14) riskerar att skjutas på oviss framtid. Det betyder också att gång- och cykelvägen samt allmän upprustning av trafikmiljön genom Brunflo samhälle går en osäker framtid till mötes. Har Moderaterna pratat med någon i Brunflo om det? Tror inte det. Men det har vi!

Anders Edvinsson (S), Brunflo. Kandidat till kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel