Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jon Henriks hemliga stöd till fanset

Bästa kompisarna Sofie och Josefin fick andnöd under Medinas konsert och fick lyftas ut av vakter.
Backstage fick de oväntat stöd att återhämta sig av Jon Henrik Fjällgren.

Annons

Jon Henrik Fjällgren uppträdde i Cirkustältet tidigt på torsdagskvällen och fick bitvis ljumma recensioner av undertecknad.

"Det som drar ner betyget ordentligt är den totala bristen på publikkontakt", skrev jag.

Någon som definitivt inte höll med om det är Sofie Svensson. Hon berättar i ett mejl till LT om att hon och hennes bästa kompis Josefin dessutom fått oväntad hjälp av Jon Henrik backstage under den välbesökta konserten med Medina senare på kvällen.

"Jag ställde mig bakom min kompis för att kunna skydda henne från att bli hopklämd där framme vid staketet eftersom jag visste att hon har lätt för att svimma... Jag kämpade och klarade att hålla tillbaka i kanske 3-4 låtar, innan jag blev svag och var nära på att svimma", skriver Sofie.

Till slut blir både Sofie och Josefin utburna. Och det är då Jon Henrik Fjällgren och Ingá Márjá Sarre (som sjöng med Jon Henrik) hjälper tjejerna.

"Ingá Márjá tog sig tiden att sätta sig vid Josefin och höll henne i handen och lugnade henne i minst en halvtimme. Ingá Márjá bad Jon Henrik att "skicka energi" till Josefin. Han tog handen på hennes panna, och där satt de tillsammans och försökte få henne att lugna ner sig", berättar Sofie.

Även Medina visade att de hade hjärtat på rätt ställe.

"Vi var rätt ledsna eftersom vi missade konserten som vi köat hela dagen för, men då kom Medina ut och frågade hur vi mådde, och ville ta bilder med oss. Det började som kaos, men slutade bra tack vare dessa underbara artister. Även ett stort tack till vakterna och sjukvårdspersonalen där, idag mår vi båda två bra igen. Vi är evigt tacksamma, stor ros till dem!", skriver Sofie som fått ett minne för livet.