Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Joe Labero i manegen

Annons


Joe Laberos tricksande fingrar har trollbundit människor världen över. I vår åker stjärnmagikern ut på de svenska vägarna tillsammans med ett tält som rymmer tre basketplaner.

-Vi kommer ut till platser som inte kan göra sådana här produktioner annars. Det är viktigt att kunna få möta all publik, säger Joe Labero.

Under våren får 24 svenska städer besök av Joe Labero och hans magiska tält. Föreställningens innehåll är ännu inte spikat men det blir både nya illusioner och äkta rockkonsertkänsla när Joe Labero tar plats mitt i manegen.

-Jag tittar mycket på stora konserter och musik inspirerar oerhört. Det gäller att paketera om det men jag gillar pulsen och energin i en rockkonsert. Den pulsen vill jag ge publiken, men magin är mitt vapen, säger Joe Labero.

För några år sedan höll Joe Labero föreställningar på fartyget "Boat of illusions" som gjorde strandhugg längs den svenska kusten. Båten kändes lite för liten och då föddes idén till en större tältturné.
Vill möta ny publik

I somras testade han tältkonceptet för första gången, bland annat med en show i sin barndoms Alvesta som gav mersmak. Det Joe Labero ser fram emot mest med vårens turné är mötet med en ny publik ute i landet som kanske inte har möjlighet att åka till storstäderna och se hans krogshower.

-Publikkontakten är otroligt viktig, att alla är delaktiga och blir berörda. Det blir farligt, spännande och mycket komik förstås, berättar han.

Premiär för Joe Laberos tältturné är den 8 maj i Göteborg.

Mer läsning

Annons