Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jobben är prio ett

I Moderaternas Sverige ökar utanförskapet och otryggheten. En segregation sveper över Sverige med Alliansens politik.

Annons

Sitter och läser en tidning där moderaterna Pär Jönsson och Beatrice Ask i en artikel berömmer sitt politiska arbete och hur många fler poliser som vi fått här i Jämtland.

Klart att vi behöver fler poliser, får denna regering fortsätta så kommer vi att behöva fördubbla antalet poliser inom 10 år.

Regeringens politik har medfört att människor delas upp i A- och B-lag, De som redan har det bra får det bättre och de sämst ställda får det sämre.

Utanförskapet och otryggheten ökar i Sverige.

Alla vet att ett utanförskap ökar ohälsa, otrygghet och kriminalitet. Att som Moderaterna gör, slå på de som redan har det tufft medför ju inte ökad trygghet och att brotten i samhället minskar.

Det absolut viktigaste för tryggheten är att människor har arbete. Den moderatledda regeringen har kapitalt misslyckats på denna punkt. Arbetslösheten har ökat och de absolut rikaste i vårt land är de största vinnarna.

Detta är vad det nya ”arbetarpartiet” Moderaternas politik medfört. Se till att vi slipper deras orättvisa politik efter valet i höst.

Reidar Lunde (V), Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel