Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jobben är prio ett

I Moderaternas Sverige ökar utanförskapet och otryggheten. En segregation sveper över Sverige med Alliansens politik.

Annons

Sitter och läser en tidning där moderaterna Pär Jönsson och Beatrice Ask i en artikel berömmer sitt politiska arbete och hur många fler poliser som vi fått här i Jämtland.

Klart att vi behöver fler poliser, får denna regering fortsätta så kommer vi att behöva fördubbla antalet poliser inom 10 år.

Regeringens politik har medfört att människor delas upp i A- och B-lag, De som redan har det bra får det bättre och de sämst ställda får det sämre.

Utanförskapet och otryggheten ökar i Sverige.

Alla vet att ett utanförskap ökar ohälsa, otrygghet och kriminalitet. Att som Moderaterna gör, slå på de som redan har det tufft medför ju inte ökad trygghet och att brotten i samhället minskar.

Det absolut viktigaste för tryggheten är att människor har arbete. Den moderatledda regeringen har kapitalt misslyckats på denna punkt. Arbetslösheten har ökat och de absolut rikaste i vårt land är de största vinnarna.

Detta är vad det nya ”arbetarpartiet” Moderaternas politik medfört. Se till att vi slipper deras orättvisa politik efter valet i höst.

Reidar Lunde (V), Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel