Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jessica överlägsen i Krokom 3-dagars

Hon vann alla kvalloppen och var överlägsen i finalen.
– Det här är lite av min favoritbana. Det här var sjätte gången jag vann här, sa Hedes Jessica Persson efter segern i Krokom 3-dagars.

Annons

Det har varit full fart på Folkracebanan i Krokom i helgen. Totalt 110 startande fanns på plats och sammanlagt kördes det 138 heat innan det var dags för söndagens finaler.

I damernas A-final visade Hedes Jessica Persson återigen sina talanger bakom ratten. Hon hade inga som helst problem att leda finalen från start till mål i sin Opel.

– I fredags hade jag lite problem med bilen och det kändes som jag bara ville åka hem. Men vi hittade fel på gasvajern och när det var lagat så har det känts jättebra under hela helgen, sa Persson som ofta brukar vinna just i Krokom.

– Jag känner till den här banan och vet var jag ska göra mina tjuvknep, sa 21-årige Jessica Persson och skrattade.

I herrklassen gjorde andraårssenioren Mattias Eising, Jämtlands MK, bra ifrån sig alla tre dagarna och det slutade med seger i A-klassen.

– Jag visste ju innan att jag hade chansen. Det var riktigt kul att lyckas vinna. Jag vann ju här för två år sedan också med då var det juniorklassen, sa en nöjd Mattias Eising.

Bland arrangörerna var man väldigt nöjda med årets tävling.

– Vi har fått mycket beröm för banan. Det är nästan som att åka på asfalt. Många gillar upplägget på tävlingen också eftersom man år åka mycket bil under tre dagar. Sedan måste jag också framhålla alla funktionärer också som är så viktiga. Det har varit 55 funktionärer som jobbat med tävlingen, sa en nöjd tävlingsledare Jocke Hestner.