Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jesper Andersson matchhjälte för Frösö mot Sund

Frösö vann med 1–0 (0–0) borta mot Sund i division 3 mellersta Norrland herr i fotboll. Matchens enda mål stod Jesper Andersson för i andra halvleken.

– Vi kom ut starkt i första halvlek idag och etablerade ett fint bollinnehav som tvingade Sund att jaga mycket boll. Vi kommer dock inte till särskilt många heta chanser, annat än ett par fina frisparkssituationer. Sund låg rätt lågt men var inte ofarliga i sina omställningar och tvingade oss att vara på sin vakt. I andra halvlek fick vi utdelning på ett av våra frisparkslägen. Rasmus Eriksson sköt hårt i ribban och på den nickduell som uppstod därefter når Tony Edström Olsson först och kunde nicka fram den till Jesper Andersson som avslutade distinkt. Direkt efter målet hade vi en bra period där Jesper hade en till boll i nät som dömdes bort för offside. Tyvärr blev vår prestation allt sämre ju närmare slutsignalen vi kom. Vi uppträdde ängsligt, vann få dueller och mot slutet spelade vi faktiskt inte alls bra. Trots det lyckades vi freda vårt mål och kunde åka hem med tre viktiga poäng. Känns kul att vara med i toppstriden ända in i de avslutande omgångarna, kommenterade Frösös tränare Anton Olofsson.

Sund stannar därmed på tionde plats, och Frösö toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för Frösö är Östavall. Lagen möts lördag 31 augusti 14.00 på Skogsvallen.