Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järpen vann toppmötet mot Offerdal med 4–3

Järpen tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Offerdal borta i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll på torsdagen med 4–3 (1–0). En viktig seger i toppen av tabellen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Offerdal är i fortsatt serieledning, och Järpen på andra plats.

– En mycket jämn målrikmatch där båda lagen gör det bra, tycker dock vi är lite bättre denna match, men släpper man in fyra bollar så vinner man inte. Vi kvitterar Järpens ledning vid tre tillfällen och kostar även på oss att missa en straff efter vägen. Trots att Järpenbänken vid två tillfällen fick tillsägelser som tog tid så kom inte någon mer chans till kvittering när Järpen gör ett klassmål på andra tilläggsminuten. Oavgjort hade nog varit rättvist i dag, men som sagt fyra insläppta så är det svårt att få med sig något resultat, tyckte Offerdals tränare Håkan Modigh, efter matchen.

Järpens tränare Petter Magnusson tyckte så här om matchen:

– En fysisk och tuff match med mycket kamp där vi genom enträget jobb tar oss tillbaka in i matchen gång på gång. En otroligt skön seger på matchen sista spark. Vi visar en otrolig moral där alla ger allt, nu jobbar vi vidare med att behålla fokus till nästa tuffa match mot IFK.

Det var två formstarka lag som möttes. Järpen tog sjunde segern i rad. Offerdal hade före matchen fyra segrar i rad.

Målgörare för Offerdal var Robin Fryklund och Jon Persson, medan Järpens mål gjordes av Petter Magnusson 2, Andreas Engström och Nathan Plews. Ett av Offerdals mål var ett självmål.

I nästa match, torsdag 29 augusti, har Offerdal Ope 2 borta på Odensala Sportfält 18.30, medan Järpen spelar hemma mot Östersund U 19.00.