Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järpen utklassade Häggenås på bortaplan

Järpen fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Häggenås i division 3 Jämtland/Härjedalen dam i fotboll med hela 6–0 (4–0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Häggenås vann med 1–2.

– Förlust men ändå ett lyft framåt spelmässigt. Häggenås börjar starkt och spelet första tio minuterna är riktigt bra. Vi har ett lugn i spelet och allt stämmer över hela banan. Trots denna positiva start så är det Järpen som leder med 0-2 efter tio minuter. Konstig känsla när det är vi som är det bollförande laget. Innan paus står det 0-4 och vi har uppförsbacke när det gäller att göra mål. Andra halvlek är det ett hungrigt lag som kliver ut på plan. Inställningen är mycket bra och alla gör jobbet som krävs. Matchen är fortsatt jämn där båda lagen kommer till avslut. I de två sista spelminuterna kommer mål fem och sex för Järpen. Tungt med förlust men idag stämde spelet bättre och hela truppen skall ha beröm för dagens fight, kommenterade Häggenås tränare Margareta Handler.

Målen gjordes av Karolina Arvidsson 2, Sofia Pedersen 2, Ida Vasell och Thea Örnerkrans.

Järpen ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Häggenås är på fjärde plats.

Häggenås möter Ope 2 i nästa match hemma torsdag 22 augusti 19.00. Järpen möter samma dag Brunflo 2 hemma.