Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järpen ny serieledare efter 3–1 mot Tandsbyn

Det blev 3–1 (1–0) hemma för Järpen mot Tandsbyn i tisdagens match. Därmed är laget serieledare i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll, ett poäng före Offerdal, efter 14 spelade matcher. För Tandsbyn betyder resultatet att man är på fjärde plats i tabellen.

– Ledning i halvtid med 1–0 men spelet var jag inte alls nöjd med, vi justerar positioner, gör byten och lyckas bättre i andra med bättre press tillsammans. Tandsbyn är tunga att möta och har ett fint spel på mittplanen. Vi har dock en fin vinnarmentalitet och har lite fler spetsar som avgör. Vi går nu upp i serieledning och den ska vi behålla säsongen ut, tyckte Järpens tränare Petter Magnusson, efter matchen.

Målgörare för Järpen var Jon Lanbergsson och Jorge Christian Chirinos Perez 2, medan Tandsbyns enda mål gjordes av Isac From.

Nästa motstånd för Järpen är Berg. Lagen möts lördag 7 september 13.00 på Galhammarudden IP. Tandsbyn tar sig an Offerdal hemma fredag 6 september 18.00.