Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järpen fortsätter att vinna - har nu sex raka segrar

Det går fortsatt bra för Järpen i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll. På torsdagen mötte laget Ope 2 på Norrmontage Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Ope 2 blev 6–1 (3–0).

– Efter en dålig första kvart av oss började vi hitta spelet allt eftersom, första halvlek är jag besviken på då vi inte förhåller oss till vår matchplan. Vi gör några rockader till andra och börjar hitta positionerna bättre och så småningom börjar målen trilla in. En stabil seger och nu väntar seriefinal på torsdag, tyckte Järpens tränare Petter Magnusson, efter matchen.

Nathan Plews gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Andreas Engström, Petter Magnusson, Ludvig Fjällström och Jorge Christian Chirinos Perez, enda målskytt för Ope 2 blev Carlos Andreas Lundqvist.

Järpens nya tabellposition är andra plats, medan Ope 2 är på åttonde plats.

Järpen tar sig an Offerdal i nästa match borta torsdag 22 augusti 18.00. Ope 2 möter Tandsbyn borta fredag 23 augusti 19.00.