Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Järnvägsmuseiföreningen Jämtland

Närmare ett trettiotal medlemmar hade, i mitten av december, samlats i EFS-lokalen i Östersund för att avnjuta föreningens årligen återkommande jultallrik/julbuffe. I år var det föreningens damer, med litet hjälp av herrarna, som stod för arrangemanget. Massor av smakligt god julmat fanns framdukad att ta för sig av. Desserten bestod av Ris à la Malta samt kaffe med god kaka till.

Underhållare var Hasse Thor och Ruben Olofsson, som framförde traditionella jullåtar samt kända visor och låtar ur Hasses rika repertoar. Applåderna mellan låtarna vittnade om stor uppskattning.

Lotteriet på skänkta vinster tog snabbt slut och de glada utropen från vinnarna avlöste varandra under den efterföljande dragningen. Även en kort information om föreningen fick de närvarande ta del av. Kommande år ska föreningen påbörja en etablering på Teknikland i Optand, med en utställning samt annan verksamhet.

Som avslutning tackade föreningens ordförande, Bror Halvarsson, musikanterna och föreningens damer för en lyckad afton och hälsade alla välkomna till nästa års julbord/julbuffe då herrarna står för arrangemanget.