Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jan-Olof Sjödin

Jan-Olof Sjödin föddes 1940 i Brunflo av Valter och Inez Sjödin, han var den äldste i en syskonskara på sex barn.

Annons

Han fick tidigt lära sig att ta ansvar då hans pappa dog vid unga år. Han startade sin yrkeskarriär som charkuterist på det då välkända Nilssons charkuteri i Brunflo. Janne var duktig och noggrann inom sitt yrke och var en omtyckt medarbetare.

Han träffade Gun som han gifte sig med och fick tre barn, Lotta, Annika och Ola. Janne och Gun köpte en liten gård i Granbo där han kunde ha sina travhästar. De gick skilda vägar efter 20 år. Janne bodde till största delen av sitt liv i Brunflo, han hade en period på 15 år där han bodde i Stockholm och Malmö. De sista åren före sin pensionering arbetade han på SJ. Han återvände 2004 till sitt älskade Brunflo för att komma närmare sin släkt och vänner. Jannes stora intresse var trav och så länge han bodde i Brunflo missade han sällan en travdag på Östersunds travbana och åkte gärna på trav på travbanor runt om i Sverige.

Janne var en omtyckt person, känd för sin stora givmildhet, glädje och stora hjärta. Han var en social person och hade många vänner. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och kommer alltid att vara saknad av sina nära och kära. 

Mer läsning

Annons