Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ska det bli ordning på Evy-Anns adresser i Lokaldelen

I fem år fick Evy-Ann stå kvar på före detta sambons adress i Lokaldelen trots att hon flera gånger påtalade felet. Nu har bolaget bett om ursäkt och utlovar ändring.

Annons
I lördagens LT berättade vi om Evy-Ann Mattsson som – under fem års tid – stått kvar på samma adress i Lokaldelen som hennes förra sambo. Detta trots flera påtryckningar om att uppgifterna var felaktiga.
När Evy-Ann vände sig till tidningen hade hennes tålamod nått bristningsgränsen. Hon hade fortfarande inte fått någon vettig förklaring till varför det fortfarande var felaktiga uppgifter.
Men nu lovar Lokaldelen bättring.
– De ringde mig i dag (läs måndag) och bad om ursäkt och ska skicka blomstercheckar som plåster på såren, säger Evy-Ann.
Nu ska adressuppgifterna äntligen bli korrekta, säger de. Den tryckta versionen av katalogen har redan kommit ut med de gamla felaktiga uppgifterna. Men på internet ska det vara korrigerat inom två dagar, har Lokaldelen lovat henne.
Den exakta orsaken till varför det blev som det blev under hela fem år har dock inte framkommit helt.
– De skyller på olika orsaker. De har haft olika leverantörer av adressuppgifter säger de. Men även de tycker nu att det verkar ha gått troll i mina adresser, förklarar Evy-Ann.
Själv tycker hon att det är lite märkligt eftersom hon själv hela tiden har haft en och samma telefonoperatör, Telia. Och till dem har hon uppdaterat när hon ändrat telefonnummer.

Mer läsning

Annons