Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotellet och grönsaksbuffén är räddade

/
  • Restaurangen är vida känd, inte minst för sin spännande och omfattande grönsaksbuffé.
  • Claes Olsson och Idris Fezova tar över hotell- och restaurangrörelsen i Hoting.

Hotings Hotell återuppstår igen och grönsaksbuffén är räddad.

Annons

Hotellet och restaurangen i Hoting är räddade igen. Knappt har befolkningen hunnit smälta beskedet om att hotellet gått i konkurs, förrän det är igång igen. Till lycka, inte minst för alla lunchgäster som blivit beroende av den överdådiga maten och den digra grönsaksbuffén.

Nygammal ägare är Claes Olsson, som även ingick i den förra ägarbilden. Nu startar han om, tillsammans med kompanjonen Idris Fezova.

– Det känns väldigt roligt.

Claes rusar runt för att hitta en lämplig bakgrund när LT vill föreviga hotellägarna på bild. Han hittar ingen plats han tycker ser tillräckligt bra ut:

– Vi öppnar officiellt om cirka en vecka, så vi har inte så mycket i ordning ännu.

Trots det så är restaurangen full av lunchgäster, den praktfulla grönsaksbuffén finns på plats och flera olika varmrätter doftar från värmehällarna.

– Nja, vi har smygöppnat lite.

Mer läsning

Annons