Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elektrisk trivselkvartett fick guldstjärna

/
  • Ragunda kommuns informationschef Terése Bengard och Hammarstrands EL:s ägare Gunnar Bäckmarck, Lena Elvbo, Barbro Nilsson, Stefan Linell samt ordföranden i Hammarstrands företagarförening PO Bengard i samband med onsdagens guldstjärneutdelning.  Foto: Ingvar Ericsson

Det här handlar om en kvartett som tycks trivas ihop så det förslår.

Annons

På onsdagen fick de fyra delägarna i Hammarstrands El i Hammarstrand vid en liten högtidighet på firman motta Ragunda kommuns guldstjärneglasfat och en blomsterkvast i deras egenskap av årets serviceföretagare i kommunen.

De fyra skulle egentligen ha deltagit vid Vildhussgalan i Bispgården i lördags.

– Vi trdde inte att vi hade någon chans att vinna och så hade vi ett 60-årskalas att delta i.

I juryns motivering för valet av företaget framgår att de fyra ägarna besitter synnerligen hög kompetens och dessutom bjuder på vänligt bemötande. Den elektriska kvartetten består av samboparen Gunnar Bäckmarck – Lena Elvbo och Barbro Nilsson – Stefan Linell och de fyra har drivit företaget i 31 år.

– Vi har bytt lokal en gång, det är den förändring som vi gjort under åren.

Gunnar och Stefan, som är de som svarar för företagets service- och installationsfunktion, var i tidernas begynnelse arbetskamrater på Asea, numera YIT, i Östersund. Ingen av de fyra har några rötter i Hammarstrand.

De har hamnat här på grund av arbete och trivsel. Barbro kommer från Svenstavik, Lena från Gällö, Gunnar är östgöte från Söderköping och Gunnar från Hoverberg.

Mer läsning

Annons